Stallo på frierferd

I forestillingen Stallo på frierferd følger vi våre to fortellere på en av sine mange reiser. Da et fryktsomt uvær faller over dem finner de ly i en gamme og blir der kjent med en noe uvanlig familie. Datteren i huset mottar et frieri fra den lunefulle Stallo og plutselig får familien hendene fulle med å unngå den uheldige ekteskapspakten.

Gjennom om kropp og stemme levendegjør fortellerne scenisk landskap og  flerfoldige karakterer i den balstyrige forestillingen om Stallo på frierferd.

Idé/konsept: Skrål og Skrammel
Aktører: Ørjan Steinsvik og Borghild Otelie Aasebøstøl
Produsent: Skrål og Skrammel

Stallo på frierferd hadde premiere i desember 2015. Forestillingen passer for barn i alderen 3 til 8 år og er laget for å kunne vises på enkle scener, i barnehager, klasserom etc. Ingen tekniske krav til lys eller lyd.

Premiere på Halti kvenkultursenter (2015)
Halti kvenkultursenter desember 2015